3dfotosinglas

Een goede personal branding voor jou en je bedrijf

Wanneer je je eigen bedrijf hebt, dan is het belangrijk om jezelf en jouw producten goed te verkopen. Personal branding is dan essentieel, zeker wanneer je net begonnen bent. Het is van belang dat potentiële klanten vertrouwen in je krijgen en dat ze jouw merk of product ‘doorvertellen’. Dat laatste kan natuurlijk alleen wanneer jouw personal branding op orde is. Dus zorg ervoor dat je jouw producten en diensten goed ‘verkoopt’. Dit doe je door vertrouwen te wekken en door goede foto’s op jouw website te plaatsen. Je kan deze foto’s natuurlijk zelf maken, maar een erkend portretfotograaf maakt natuurlijk de mooiste portretfoto’s die perfect aansluiten bij jouw doelgroep. Een professionele portretfotograaf draagt dus zeker bij aan de personal branding waarbij je zeker weet dat jij als persoon in je kracht komt te staan.

Verbeter je personal branding met een vakkundig portretfotograaf

Personal branding is iets dat je niet mag onderschatten wanneer je een eigen onderneming hebt. Met personal branding zorg je ervoor dat je een digitaal visitekaartje afgeeft en dat je je doelgroep direct laat zien wat je in huis hebt. Het is dan ook belangrijk dat je website de juiste foto’s heeft, zodat je zowel zelfverzekerd als in de juiste houding op de foto staat. Deze foto’s kan je natuurlijk zelf maken, maar wil je verzekerd zijn van een goede kwaliteit? Dan kan je de foto’s voor je website het beste laten maken door een echte portretfotograaf. Een portretfotograaf geeft namelijk precies aan hoe je moet poseren, stelt je op je gemak en zorgt voor een zelfverzekerde houding en blik. Hierdoor weet je zeker dat je met je website en je digitale visitekaartje perfect aansluit bij de door jou gekozen doelgroep. Vind je het lastig om te poseren voor de camera? Geen paniek, want een goede portretfotograaf stelt jou eerst op je gemak voordat de foto’s gemaakt worden. Je zult al snel ervaren dat het maken van goede portretfoto’s snel en eenvoudig gaat wanneer je op bezoek bent in de studio van een portretfotograaf. 

Gebruik je portretfoto’s als visitekaartje

Zeker als zelfstandig ondernemer is het digitale visitekaartje van grote waarde. Potentiele klanten kijken namelijk eerst op de website voordat ze een product of dienst bij je afnemen. Zeker als startende ondernemer kan je veel baad hebben bij een goede personal branding. Goede portretfoto’s, die je digitale visitekaartje ondersteunen, mogen daarbij zeker niet ontbreken. Wanneer je op zoek bent naar goede foto’s moet je zeker eens informeren bij een goede portretfotograaf. Een portretfotograaf zorgt voor het juiste lichtinval, een goed achtergrondeffect en een goede fotograaf geeft je tips en trucs over de juiste houding. Hierdoor kom je zelfverzekerd in beeld en kan iedere bezoeker van je website zien dat jij staat voor jouw product of dienst. Een fotograaf bekijkt samen met jou de beelden en samen bepalen jullie welke foto’s geschikt zijn voor nabewerking en plaatsing op de website. Zo heb je jouw digitale visitekaartje en jouw personal branding zelf in de hand. Personal branding is spannend, maar wel iets waar je goed in moet investeren. Een eerste indruk kan je immers maar één keer bieden, terwijl deze indruk wel enorm belangrijk is. Twijfel dus niet en kies voor een ervaren portretfotograaf.