0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View CartCheck Out

Vragen en Antwoorden

Vragen en Antwoorden

Een normale foto is een tweedimensionale (vlakke) voorstelling van een echte, driedimensionale scene. De persoon op een foto geeft geen enkele informatie over de diepte. Toch weet men intuïtief hoe de neus, ogen, mond, etc. in 3D uitzien. Onze 3D grafische ontwerpers gebruiken deze kennis. Met behulp van een speciale 3D-software, geven wij uw foto diepte (of hoogte) en modelleren het zo in 3D.
Met in glas gelaserde foto’s luidt het antwoord: Helaas niet. Wij brengen geen kleur aan in het glas, maar veranderen met eengefocusseerde laserstraal, de structuur van het glas. Zo ontstaat uw laser foto uit honderdduizenden kleine structuurveranderingen. Een kleurverandering zou weliswaar door middel vanadditieven in glas mogelijk zijn met veel inspanning, maar het hele kleurenspectrum voor een realistische weergave van een kleurenfoto kan met de Vitrography techniek momenteel nog niet worden uitgevoerd.
Ja! - Omdat we mensen in 3D kunnen modelleren, kan dit ook probleemloos met uw geliefde viervoeter of dat nu een hond is een kat ofpaard. Zelfs dolfijnen, vissen, tijgers, leeuwen, of of of ... hebben we al gemodelleerd in 3D in opdracht van klanten. Zo is het ook mogelijk met uw huis of kantoor, hond of kat, auto of fiets.
De foto's in glas zijn gemaakt van glas, beter gezegd van Viamant glas. Viamant is ons merk dat bestaat uit een kwalitatief hoogwaardig optisch glas. Het glas is bijv. vrij van ijzeroxide, en heeft daardoor geen groene kleuring. Verder zijn er geen strepen ofluchtbellen in het glas, waardoor uw 3D laser foto helder is en van een hoge kwaliteit. Daarnaast is het Viamant glas ook vrij van spanning. Dit is erg belangrijk voor het laserproces. Door de interne spanningen kunnen in het glas direct of na enkele weken scheuren ontstaan – of zelfs het glas laten springen. Met ons Viamant glas garanderen wij een perfecte topkwaliteit voor een heldere laser foto.
De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Heeft u de 3D foto voor een bepaalde datum nodig? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, info@3dfotosinglas.nl of via contact
We kunnen (bijna) elke foto bewerken. Ook de foto die u wilt hebben als 3D product. Als deze, ene foto voor u de mooiste en meest geschikte foto is, bewerken we ook deze graag. Al is een foto onscherp, wazig, korrelig of overbelicht - we kunnen het toch bewerken – alleen, let wel, het eindresultaat zal er net zo uitzien als het origineel. Dus: goed belichte, scherpe foto's met een resolutie tot 2.000 tot 3.000 pixels leiden tot de beste resultaten. Twijfelt u? Dan stuur eerst de foto door voordat u gaat bestellen en wij beoordelen het samen met u en geven u advies. Echter: Als voor u deze, ene onscherpe of wazige foto uw liefste en mooiste foto is dan zullen we u niet vertellen dat het niet zal voldoen aan onze kwaliteitseisen - dat beslist alleen u!

De waardering van www.3dfotosinglas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 4 reviews.